logo


Koude voorgerechten

 

Kleurrijke salade met filet van fazant en  dressing van cranberry : 16 €

Slaatje van brie de meaux, spekjes en granny smith appel: 16 €

Gerookte Schotse zalm met snippers van ui en citroen : 23 €

Halve kreeft "belle vue" : 23,00 €

Trio van wildpastei, geroosterd rozijnenbrood en uienconfituur : 17 €

 

***************

Warme voorgerechten

 

Kikkerbilletjes in lookboter : 20 €

Gamba met look, chillipeper en koreander : 21 €   

Scampi Armoricaine, diabolique of in looksausje : 19 €

Kaas - en garnaalkroket : 13 €

 

 

 

 

Hoofdgerechten met Vlees      

 

Filet mignon, naar wens gebakken, met krokant slaatje en verse frietjes : 23 €

Sauzen : Peperroom- champignonroom- béarnaise- of provencaalse saus : 03 €

Filet van eendenborst, sausje van verse vijgen, gratin van polderaardappelen en winterse garnituur : 24 €

Côte à l'os (ca 1200gr), fris slaatje en verse frietjes ( 2 cvts) : 50 €

saus naar keuze 03 €

 

 

***************

Hoofdgerechten met vis

 

Kikkerbilletjes in lookboter : 23 €

Roggevleugel, gebraden in hoeveboter, kappertjes en aardappelpuree : 25 €

Filet van aan de lijn gevangen kabeljauw, puree van prei, gebakken spekjes en luchtige mousseline : 28 €

Gebakken slibtongetjes met krokant slaatje en frietjes : 25 €

Gamba met chilipeper, look en koreander : 29 €

Scampi in Armoricaine, Diabolique of in looksaus : 25 €

Zeetong " meuniere" : dagprijs

 

 

 

Specialiteiten

 

DE ECHTE ZEEUWSE BODEMCULTUURMOSSELEN (JUMBO), MET MAYONAISE, DIPSAUS EN VERSE FRIETJES (CA 1,2 KG) : 25€/PP

A VOLONTÉ : 30€/PP

 

ZEEVRUCHTENSCHOTEL : dagverse halve kreeft, oesters, wulken, kreukels, gamba, langustines, ongepelde garnalen, krabbescharen, pandaluses, bijbehorende sauzen en brood : 60 €/pp  Enkel op reservatie (3 dagen op voorhand)

ZEEVRUCHTENSCHOTEL "ROYAL" : (minimaal 4 personen : fles champagne inbegrepen) 67 €/pp. Enkel op reservatie ( 3 dagen op voorhand)

 

Kreeft "belle vue" : dagprijs

Kreeft "armoricaine" : dagprijs

Kreeft in sausje van Ricard en lookboter : dagprijs

 

Paling in 't groen : 28 €

 

Paling in tomatensaus en champignons : 28 €

 

Bouillabaise met lookbroodjes en rouille : 29 €

 

Neptunusschotel met 4 soorten vis, 2 sauzen, puree en pasta (2cvts) : 50 €/pp

 

 

Nagerechten

 

Crème brulée : 9 €

Dame Blanche : 8 €

Coupe met verse aardbeien : 8 €

Schilderspalet met suikerijs en vers fruit : 8 €

Luchtig geklopte sabayon met vanilleroomijs en Grand Marnier (2cvts) : 12 € 

Mousse van Callebautchocolade : 7 €

Panna cotta met coulis van frambozen : 6 €

Tiramisu : 7 €

Moelleux van chocolade, vanilleijs en verse munt : 9 €

 

*****************

 

vraag vrijblijvend onze aanbiedingen voor meeneemgerechten