logo


Geachte klant,

Elke maandagdag en vrijdag een heerlijke lunch klaargemaakt in eigen keuken

met dagverse eerste kwaliteitsproducten

 

 

 

Hapje

Dagverse soep (of voorgerecht)

hoofdgerecht

IJs, chocolademousse of koffie

 

 

*******************************************************

 

maandag 6 januari

 

 

hapje vooraf

 

Soep van de dag

of 

Black tiger scampi in romige armoricaine(voorgerecht)

*

Hesperolletjes gevuld met Belgisch witlof en puree van polderaardappelen

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

vrijdag 10 januari

 

 

Hapje vooraf

 

Soep van dd dag

of

Carpaccio van tonijn, parmesaanse schilfers, ruccola-sla en olijfolie van de eerste persing (voorgerecht)

*

Filet van roodbaars, stamppot van prei en sausje van bieslookroom

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

maandag 13 januari

 

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Parmaham met zoete meloen(voorgerecht)

*

Steak van Belgisch witblauw; romige champignonsaus, krokant slaatje en verse frietjes

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

vrijdag 17 januari

 

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Twee artisanaal bereide garnaalkroketten (voorgerecht)

*

Dagverse filet van aan de lijn gevangen kabeljauw in een korstje van spek en aardappelkroketten

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

************************************

 

 

Maandag 20 januari

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Kikkerbilletjes in looksausje (voorgerecht)

*

Gemarineerde ribbetjes met krokant slaatje, tartare en verse frietjes

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

 

Vrijdag 24 januari

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Fishsticks met tartare (voorgerecht)

*

Pannetje van de visser, met het beste uit de noordzee en aardappelpuree

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

***

 

Maandag 27 januari

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Carpaccio van Belgisch rund met ruccola, parmesaan en olijfolie van de eerste persing (voorgerecht)

*

Cordon blue met bloemkool bechamelsaus en pommes duchesses

*

Dame Blanche, chocolademousse of koffie

***

 

Vrijdag 31 januari

 

 

Hapje vooraf

 

Soep van de dag

of

Toast champignon met roquefortkaas (voorgerecht)

*

Filet van dagverse pladijs, garnalensaus en puree van broccoli

*

Dame blanche, chocolademousse of koffie

 

 

*******************************************************************************************************************