logo


 

Geachte klant,

zoals U wellicht weet, werken we uitsluitend met dagvers aangeleverde eerste kwaliteitsprodicten,

die op het moment zelf bereid worden in onze keuken.

Om de wachttijden tot een strikt minimum te beperken, kunnen wij dan ook slechts één menu per tafel of gezelschap serveren.'

Ook wat de kaartgerechten betreft, vragen wij U beleefd, om de keuze per tafel te beperken tot vier verschillende gerechten.

Om U toch een maximale ruimte te bieden, hebben we een meerkeuzemenu samengesteld, waaruit U vrij kan kiezen uit

verschillende aperitieven, voor-hoofd- en nagerechten.

Onze prijzen zijn zo scherp berekend dat we op de all-in menu's geen afwijkingen kunnen toestaan

Wij zijn er van overtuigd dat U zich kan vinden in dit standpunt en danken U welgemeend voor Uw begrip.

 

 

 

 

 

AANRADER VAN DE CHEF

 

enkel op reservatie

 

Aperitief "maison" of een glas ijsgekoelde Champagne ( brut)

wordt U aangeboden door het huis

vergezeld van een bordje met

exquise startertjes

*

 

Halve Canadeese kreeft, traag gegaard in de oven,

lookboter, sausje van Ricard en quenelle van wilde rijst

*

 

Romig soepje van venkel

met een toets van chili olie

*

 

Filet pure van Limousin rund,

een sausje van vieux Calvados, stronk van Belgisch witlof, jonge wortelen, Brusselse spruitjes, startomaatjes

en wafeltjes van polderaardappelen

 

*

 

Variatie van kleine desserten

"celebration"

*

 

Koffie

en mignardises

 

 

Dranken ( wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters,tot na het hoofdgerecht) aan tafel inbegrepen :

68 €/pp

 

 

 

 

************************************

 

 

Menu van de maand Januari

 

 

Aperitief op de wijze van de Chef

 

vergezeld van

 

 

carpaccio van rund met truffelmayonaise

en opgevulde champignon

*

 

Dagverse filet van aan de lijn gevangen zeebaars,

pesto van peterselie

en gandaham

*

 

Soepje van paprika, chorizo

en koriander

*

 

Chateaubriand van limousin rund,

warme garnituur van streekeigen seizoensgroenten,

kroketten van polderaardappelen 

en choronsaus

*

 

Quenelle van witte en bruine 

mousse van Callebautschocolade

met rode vruchten en

 coulis van bosbessen

*

 

Koffie

en zoetigheden

 *

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot aan de koffie) :

62 €/pp

 

********************************

 

MENU VAN DE MAAND FEBRUARI

 

 

Pineau des charentes rosé

( het aperitief kan steeds vervangen worden door een glas ijsgekoelde sprankelende cava (brut)

 

vergezeld van 

haringfilet in curry dressing en granny smith appel

toastje met Camenbert  en vloeibare honing

*

 

Kort gebakken steak van verse tonijn,

winters slaatje van ruccola, pijnboompitjes en granaatappel

*

 

Velouté van jonge prei

met krokantje en opgeklopte room

*

 

Rugfilet van hert in wildsausje

aangestoofde appel, veenbessen, witlof 

en puree van wortelen

*

 

Brownies

met vers fruit

en coulis van frambozen

*

 

Koffie 

en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters tijdens het menu inbegrepen :  

62 €/pp

****************************

 

 

MEERKEUZEMENU

 

 

 

Rode of witte Porto

vergezeld van een bsique van grijze garnalen

en

schijfje gebakken appel met gebraden zwarte pens en confituur van woudvruchten

*

 

Duo van kaas- en garnaalkroketten

of

haasje van aan de lijn gevangen kabeljauw, comtékaas en sausje van dille

of

carpaccio van tonijn, olijfolie van de eerste persing, Parmesaanse schilfers en ruccola

*

 

Romige velouté van tomaat en 

snippers van basillicum

*

 

Dagverse slibtongen met krokant slaatje en verse frietjes

of

varkenshaasje, traag gegaard in de oven, donkere jus met krokante spekjes en geglaceerde zilveruitjes, 

garnituur van seizoensgroenten en kroketten van polderaardappelen
*

 

In het huis bereide mousse van Callebautchocolade

of

Coupe Bresiliënne

of

Rijstpap op grootmoeders wijze

met abrikozen en bruine suiker

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewonen bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na het hoofdgerecht) : 57€/PP

**************************************************************************************

 

Kindermenu

 

 

 

(verkrijgbaar voor kinderen tot en met 12 jaar)

 

Glas fruitsap

met hapje

*

 

Kaas

of

garnaalkroket

*

 

 

Kindersteak

of

gehaktballetjes in tomatensaus

of

hamburger

of

twee frikandellen

met mayonaise en frietjes

*

Kinderijsje

 

 

 

Frisdranken aan tafel inbegrepen  : 30 €

***********************************************