logo


 

Geachte klant,

zoals U wellicht weet, werken we uitsluitend met dagvers aangeleverde eerste kwaliteitsprodicten,

die op het moment zelf bereid worden in onze keuken.

Om de wachttijden tot een strikt minimum te beperken, kunnen wij dan ook slechts één menu per tafel of gezelschap serveren.'

Ook wat de kaartgerechten betreft, vragen wij U beleefd, om de keuze per tafel te beperken tot vier verschillende gerechten.

Om U toch een maximale ruimte te bieden, hebben we een meerkeuzemenu samengesteld, waaruit U vrij kan kiezen uit

verschillende aperitieven, voor-hoofd- en nagerechten.

Onze prijzen zijn zo scherp berekend dat we op de all-in menu's geen afwijkingen kunnen toestaan

Wij zijn er van overtuigd dat U zich kan vinden in dit standpunt en danken U welgemeend voor Uw begrip.

 

 

 

 

 

AANRADER VAN DE CHEF

 

enkel op reservatie

 

Aperitief "maison" of een glas ijsgekoelde Champagne ( brut)

wordt U aangeboden door het huis

vergezeld van een bordje met

exquise startertjes

*

 

Halve Canadeese kreeft, traag gegaard in de oven,

lookboter, sausje van Ricard en quenelle van wilde rijst

*

 

Romig soepje van venkel

met een toets van chili olie

*

 

Filet pure van Limousin rund,

een sausje van vieux Calvados, stronk van Belgisch witlof, jonge wortelen, Brusselse spruitjes, startomaatjes

en wafeltjes van polderaardappelen

 

*

 

Variatie van kleine desserten

"celebration"

*

 

Koffie

en mignardises

 

 

Dranken ( wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters,tot na het hoofdgerecht) aan tafel inbegrepen :

68 €/pp

 

 

 

 

************************************

  

KREEFTENMENU

 

Aangezien wij steeds streven naar dagverse eerste kwaliteitsproducten, worden de kreeften elke dag vers aangeleverd.

Daardoor is dit menu enkel verkrijgbaar na voorafgaande reservatie

Wij danken U voor Uw begrip 

 

Glas Champagne van het huis (brut)

vergezeld van

Panna cotta met cocosmelk en brunoise van mango en ananas

Lauwwarm sneetje stokbrood met Camenbert en vloeibare honing

Glaasje met huisgerookte Schotse zalm en snippers van Granny Smith appel

*

 

Halve Canadeese kreeft "thermidor"

*

 

Bisque van kreeft en Zeebrugse garnalen

*

 

Halve Canadeese kreeft

in een sausje van Ricard,

zeekraal, champignons

en risotto

*

 

Luchtig geklopte sabayon

romig vanilleijs

en Grand Marnier

*

 

Koffie

en zoetjes

*

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen : 

75 €/PP

 

**************************************

 

 

Meu van de maand juli

 

Glas parelende ijsgekoelde rosé cava ( brut )

vergezeld van

een Zeeuws mosseltje in zachte curry

een toastje met camembert en vloeibare honing

*

tartare van gravad lax en Schotse gerookte Zalm

met avocado en komkommer

*

 

Velouté van cougette

of

Sorbet van citroen

*

 

Kalfskroon, in een sausje van oude port,

knapperig slaatje van streekeigen groen en gebakken krieltjes

*

 

Romig vanilleijs met vers zomers fruit

en coulis van passievrucht

¨

 

koffie 

en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters tot na het hoofdgerecht inbegrepen :

62 €/pp

*************************

 

Menu van de maand augustus

 

 

IJsgekoelde witte of rode martini

 

vergezeld van

 

een glaasje met mousse van zalmforel en zure appel

en

gazpacho van tomaat

*

 

Fris slaatje van artisanaal gerookte Schotse zalm, black tiger scampi

en dressing van mango

*

 

Sorbet van mojito

of

soepje van komkommer

*

 

Rugfilet van speenvarken,

wok van zuiderse groenten

en gebakken krielaardappelen

*

 

Tiramissu

met verse zoete aardbeien

*

 

Koffie en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel ( tot na het hoofdgerecht ) inbegrepen :

 

62 €/PP

**************************

 

MEERKEUZEMENU

 

 

 

Sangria

met vers fruit

of

IJsgekoelde martini ( wit of rood)

*

Artisanaal gerookte Schotse zalm met snipperui en citroen

of

Carpaccio van tonijn

of

Black tiger scampi in zachte curry en brunoise van groentjes

*

 

Soepje van tomaten en een wolkje room

*

 

Slibtongen met krokant slaatje en verse, in ossewit gebakken frietjes

of

Steak van Belgisch wit blauw rund, naar keuze peper- champignonroom of provencaalse saus

knapperig slaatje en verse, in ossewit gebakken frietjes

*

 

Vanilleroomijs met

verse zoete Belgische aardbeien

of

Panna cotta met passievruchten

of

Luchtige mousse van Callebautchocolade

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen (tot na het hoofdgerecht) : 57€/PP

**************************************************************************************

 

Kindermenu

 

 

 

(verkrijgbaar voor kinderen tot en met 12 jaar)

 

Glas fruitsap

met hapje

*

 

Kaas

of

garnaalkroket

*

 

 

Kindersteak

of

gehaktballetjes in tomatensaus

of

hamburger

of

twee frikandellen

met mayonaise en frietjes

*

Kinderijsje

 

 

 

Frisdranken aan tafel inbegrepen  : 30 €

***********************************************