logo


 

Geachte klant,

zoals U wellicht weet, werken we uitsluitend met dagvers aangeleverde eerste kwaliteitsprodicten,

die op het moment zelf bereid worden in onze keuken.

Om de wachttijden tot een strikt minimum te beperken, kunnen wij dan ook slechts één menu per tafel of gezelschap serveren.'

Ook wat de kaartgerechten betreft, vragen wij U beleefd, om de keuze per tafel te beperken tot vier verschillende gerechten.

Om U toch een maximale ruimte te bieden, hebben we een meerkeuzemenu samengesteld, waaruit U vrij kan kiezen uit

verschillende aperitieven, voor-hoofd- en nagerechten.

Onze prijzen zijn zo scherp berekend dat we op de all-in menu's geen afwijkingen kunnen toestaan

Wij zijn er van overtuigd dat U zich kan vinden in dit standpunt en danken U welgemeend voor Uw begrip.

 

 

 

 

 

 

AANRADER VAN DE CHEF

 

enkel op reservatie

 

Aperitief "maison" of een glas ijsgekoelde Champagne ( brut)

wordt U aangeboden door het huis

vergezeld van een bordje met

exquise startertjes

*

 

Halve Canadeese kreeft, traag gegaard in de oven,

lookboter, sausje van Ricard en quenelle van wilde rijst

*

 

Romig soepje van venkel

met een toets van chili olie

*

 

Filet pure van Limousin rund,

een sausje van vieux Calvados, stronk van Belgisch witlof, jonge wortelen, Brusselse spruitjes, startomaatjes

en wafeltjes van polderaardappelen

 

*

 

Variatie van kleine desserten

"celebration"

*

 

Koffie

en mignardises

 

 

Dranken ( wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen :

68 €/pp

 

 

...........................................

 

Meerkeuzemenu

 

Glas ijsgekoelde sprankelende Cava ( brut )

of

kirr royal

*

 

Duo van kaas-en garnaalkroketten

of

Bordje met Parmaham, knikkers van zoete meloen en glaasje rode port

of

Filet van rode poon in een sausje van champagne en gefruitte prei

*

 

Soepje van rode, gele en groene paprika

*

 

3 slibtongetjes met krokant slaatje en verse frietjes

of

Coteletjes van speenvarken,  Zingarasaus,  garnituur van winters groen en kroketten van polderaardappelen

*

 

Crème brulée van speculoos

of

In het huis bereide mousse van Callebautchocolade

of

Dame blanche

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen: 55/pp

.............................................................

Menu van de maand april

 

Glas witte of rode Martini

"on the rocks"

vergezeld van

haringfilet, snippers van granny Smit en een sausje van natuuryouhourt

soepje van venkel en Chilioilie

*

 

Tataki van boordgegrilde geelvintonijn

en zoetzure komkommer

*

 

romige soep van champignons

en rivierkreeftjes

*

 

Filet mignon van Belgisch wit-blauw rund,

sausje van sjalotten,

garnituur volgens het seizoen

en pommes duchesses

*

 

Bavarois van Callebautchocolade,

bonbons gevuld met praliné,

en méringue

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen : 60 €/pp

****************************************************

Aspergemenu

 

Glas cava (brut) ijsgekoeld,

filet van haring en granny smith appel

een soepje van courgettes

*

 

Salade van Mechelse asperges uit volle grond

en black tigerscampi

*

 

Velouté van asperges

en reepjes van spek

*

 

Mechelse witkoppen op een bedje van oesterzwammen,

artisanaal gerookte Schotse zalm en luchtig geklopte mousseline

*

 

Coupe met romig vanilleijs 

en verse zoete aardbeien

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters tijdens het menu inbegrepen : 60 €/pp

******************************************

 

 

Menu van de maand mei

 

Aperitief van het huis

met een cocktailtje van crab

en een soepje van courgetten

*

 

tartare van gerookte paling, rode biet en

crème van Camenbert

*

 

Aspergeroomsoep met crostini

en pesto

*

 

Filet van Nieuw Zeelands melklam in portosaus,

Mechelse asperges, en gratin van

polderaardappelen

*

 

Carpaccio van ananas,

sorbet van limoenen

en suiker van munt.

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen :

60 €/pp

 

Meerkeuzemenu

vanaf april

 

Glas witte  of rode porto

of Pineau des Charentes

 

vergezeld van

een bordje met twee mondvermakertjes

*

 

Duo van kaas- en garnaalkroketten

of

Bourgondische wijngaardslakken

of

Rundscarpaccio, olijfolie van de eerste persing, ruccola en Parmesaanse schilfers

*

 

Soep van Mechelse witkoppen

en sliertjes van gerookte zalm

*

 

Drie dagverse slibtongen, gebraden in hoeveboter,

krokante voorjaarsgroenten en verse frietjes

of

Filet mignon

met een wok van lentegroenten

bordelaisesaus

en pommes Parisiennes

*

 

Coupe Brésilienne

of

panna cotta met passievrucht

of

bavarois van aardbeien

en luchtig geklopte mousse van witte Callebautchocolade

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen :

55 €/PP

*************************************************************

 

Kindermenu

 

 

(verkrijgbaar voor kinderen tot en met 12 jaar)

 

Glas fruitsap

met hapje

*

 

Kaas

of

garnaalkroket

*

 

 

Kindersteak

of

gehaktballetjes in tomatensaus

of

hamburger

of

twee frikandellen

met mayonaise en frietjes

*

Kinderijsje

 

 

 

Frisdranken aan tafel inbegrepen  : 30 €

***********************************************