logo


 

 

................................

 

Paasmenu

dit menu is verkrijgbaar gedurende het ganse paas-weekend ( op  reservatie )

 

Op paaszondag is er een pianoconcert van Johan Stollz

Er is gelegenheid tot dansen

 

Een glas ijsgekoelde cava  (brut) wordt U aangeboden door het huis

vergezeld van

black tiger scampi in zachte lookboter

tataki van wilde zalm

een toastje van ganzenlever en zoete uienconfituur

*

 

Salade van asperges

en dagverse filet van aan de lijn gevangen zeebaars

*

 

Soep van gourgettes

en quenelle van geitenkaas

*

 

Filet van Nieuw Zeelands melklam

sausje van Tierentyn-graanmosterd

lentegroenten

en rozemarijnaardappelen

*

 

Vanillering

met passievrucht,

 vers fruit

en coulis van mango en roomijs

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen : 70 €/pp

 

 

 

MOEDERDAGMENU

Zondag 6 mei en zondag 13 mei

 

Pianoconcert met  Johan Stollz

"all in" menu"

 er is gelegenheid tot dansen

 

 

Glas sprankelende cava (brut) van het huis,

vergezeld van

carpaccio van Sint Jacobsvruchten

crème brulée van ganzenlever

bisque van Zeebrugse grijze garnalen

*

 

Halve Canadeese kreeft,

traag gegaard in citroenboter

en dragon

*

 

Soepje van komkommer en venkel

 

Licht gemarineerde châteaubriand

in een donkere jus van krokante spekjes en schijfjes van champignons

pril lentegroen

en pommes pont neuf

*

 

Variatie van kleine nagerechten

met zuur en zoet

*

 

Koffie en mignardises

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen : 70 €/pp

 

 

Vaderdagmenu (zondag 17 juni)

het vaderdagmenu is verkrijgbaar op vrijdag15 zaterdag 16 en zondag 17 juni (na reservatie)

op zondagmiddag pianoconcert met Johan Stollz

er is gelegenheid tot dansen

 

Een glas ijsgekoelde cava (brut) wordt U aangeboden door het huis

vergezeld van

vitello tonato

couscous met gerookte zalm

bisque van grijze Noordzeegarnalen

*

 

Halve Canadeese kreeft in Pernodsaus

en quenelle van wilde rijst

*

 

Velouté van komkommer

en korstig gebakken spekjes

*

 

Tournedos van het kalf,

saus van sjalotten,

peultjes en jonge wortelen,

gratin van polderaardappelen.

*

 

Dessertbord

"op de wijze van de Chef"

 

 

koffie

en zoetigheden

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen :

70 €/pp