logo


KERSTMENU

(verkrijgbaar op 24/12 's avonds, 25/12 's middags en 26/12)

 

Glas ijsgekoelde Champagne ( brut)

met gebakken speculoos, ganzenlever en verse vijg

tataki van tonijn en wakame

gegratineerde babycoquille met preisnippers

Champignon gevuld met geitenkaasje

*

 

Kingcrab, traag gegaard in de oven,

een sausje van lookboter, koriander, chilipeper

en couscous

*

 

Kastanjeroomsoep

en bieslook

*

 

Ossehaas van Belgisch witblauw rund,

donkere jus van geglaceerde zilveruitjes en krokantjes van spek,

boeketje van mini groentjes

en gebakken krieltjes

*

 

Dessertencreatie van de Chef

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

 

Wijnen, gewonen bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen : 78 €/pp

 

 

 

Nieuwjaarsmenu

 

verkrijgbaar op oudejaarsavond en 1 januari

 

Glas ijsgekoelde Champagne ( brut)

met gebakken speculoos, ganzenlever en verse vijg

tataki van tonijn en wakame

gegratineerde babycoquille met preisnippers

Champignon gevuld met geitenkaasje

*

 

Kingcrab, traag gegaard in de oven,

een sausje van lookboter, koriander, chilipeper

en couscous

*

 

Kastanjeroomsoep

en bieslook

*

 

Filet van aan de lijn gevangen zeebaars,

sausje van honing, mosterd,

dille en zeekraal

*

 

sorbet van jenever

*

 

Ossehaas van Belgisch witblauw rund,

donkere jus van geglaceerde zilveruitjes en krokantjes van spek,

boeketje van mini groentjes

en gebakken krieltjes

*

 

Dessertencreatie van de Chef

*

 

Koffie

en zoetigheden

 

 

Om middernacht wordt U een glas Champagne aangeboden door het huis

 

 

Wijnen, gewone bieren, frisdranken en waters aan tafel inbegrepen :

100 €/pp